Warstwowa sałatka z komosą i warzywami

Warstwowa sałatka z komosą i warzywami

Ugotuj komosę (20min na wolnym ogniu), brokuła (5 min). Pokrój pomidora, żółta paprykę, sałatę. Całość ułóż warstwow. Na koniec polej słatkę oliwą z oliwek i skrop cytryną. Podziel na dwie porcje.

(Wartość odżywcza: 523 kcal, białko 20.7 g, tłuszcz 15.8 g, węglowodany 74.5 g, błonnik 13.2 g, sól 0g).

Składniki:

100 g komosa ryżowa 

100 g brokuł

100 g pomidor

50 g żółta papryka

50 g sałata rzymska

20 ml oliwy z oliwek

1/2 cytryny

Dodaj komentarz

Wszystkie pola wymagane

Imię:
E-mail: (będzie ukryty)
Treść:

Kategorie