Warstwowa sałatka z komosą i warzywami
Ugotuj komosę (20min na wolnym ogniu), brokuła (5 min). Pokrój pomidora, żółta paprykę, sałatę. Całość ułóż warstwow. Na koniec polej słatkę oliwą z oliwek i skrop cytryną. Podziel na dwie porcje.
(Wartość odżywcza: 523 kcal, białko 20.7 g, tłuszcz 15.8 g, węglowodany 74.5 g, błonnik 13.2 g, sól 0g).
Składniki:
100 g komosa ryżowa
100 g brokuł
100 g pomidor
50 g żółta papryka
50 g sałata rzymska
20 ml oliwy z oliwek
1/2 cytryny
smaczna i zdrowa sałatka , polecam
niedość że pięknie , kolorowo wygląda to i bardzo smaczna , moja ulubiona sałatka na imprezki
bardzo fajna sałatka , a do tego pysznie smakuje , robię ją dość często i zajadamy się całą rodzinką , blog super korzystam też z waszych innych przepisów
wygląd sałatki jaki i smak rewelacja , dobrze smakuje i nie potrzeba wiele czasu , aby ją przyrządzić , często ją robie w domowym zaciszu
smaczna i ładnie wyglądająca sałatka , bardzo ją lubimy całą rodziną , fajnie że dzielicie się takimi przepisami , warto poczytać waszego bloga