Czyli zamów swoje ulubione soki do miejsca pracy! Oferta jest skierowana szczególnie do osób, które dużo pracują oraz brak im czasu na codzienne gotowanie. Życie w biegu ciężko połączyć ze zdrowym odżywianiem. Z nami jest to jednak możliwe. Możesz w najsmaczniejszy sposób zadbać o siebie i zamówić pyszne, zdrowe i sycące soki NUJA do swojego biura. Nasza oferta jest niezwykle szeroka, ponieważ w swojej ofercie posiadamy soki aż w 6 różnych smakach – każdy znajdzie coś dla siebie.
Twoje zamówienie dostarczymy całkowicie za FREE w ciągu 24 h.*
Jesteś zdecydowany na catering sokowy? To świetnie! Napisz na: kontakt@nuja.pl i odpowiedz na te pytania:
Po pierwsze, soki NUJA są wytwarzane innowacyjną metodą COLD-PRESS, czyli tłoczeniem na zimno. Cold press polega na tym, że produkty są najpierw rozdrabniane zimnym i nienagrzewającym się ostrzem, a następnie przepuszczone i miażdżone przez specjalne prasy. Podczas całego procesu dochodzi do pęknięcia ścian komórkowych roślin i pozyskaniu bogatego w witaminy, minerały, enzymy oraz przeciwutleniacze świeżego, naturalnego soku NUJA. Cały proces odbywa się w niskiej temperaturze. Wyższa temperatura może doprowadzić do utleniania witamin i minerałów, więc utraty cennych właściwości.
Po drugie, soki NUJA składają się z warzyw, owoców i superfoods. Zgodnie z rekomendacją Instytutu Żywienia i Żywności, warzywa i owoce stanowią podstawę piramidy żywienia, czyli powinniśmy spożywać ich jak najwięcej. Spożywanie warzyw i owoców (również w formie soku) zmniejsza ryzyko zachorowalności na poważne choroby, takie jak nowotwory czy choroby układu sercowo-naczyniowego.
Po trzecie, soki NUJA to świetna alternatywa dla niezdrowych przekąsek po które sięgamy w pracy. W jednej butelce zawarte jest mnóstwo witamin, minerałów, antyoksydantów, które nie tylko poprawiają funkcjonowanie orgazmu ale także wspomagają odchudzanie.
Soki NUJA nie są pasteryzowane tylko utrwalone metodą HPP czyli High Pressure Processing. Jest to nowa metoda, dzięki której dochodzi do utrwalania żywności przy pomocy wysokiego ciśnienia. To rozwiązanie jest stosowane na skalę przemysłową, teraz także w Polsce i w naszej firmie NUJA. Paskalizacja to proces, który niesie ze sobą wiele korzyści. Przykładowo, nasze soki utrwalane powyższą metodą, cechują się:
HPP to naturalna alternatywa dla pasteryzacji, czyli najpopularniejszej metody konserwowania żywności oraz soków, podczas której przez wysoką temperaturę, warzywa i owoce zawarte w sokach tracą wartości odżywcze oraz smakowe. W metodzie HPP wszystkie wartości odżywcze są w pełni zachowane.
Coś wspaniałego! Zapraszamy!
Bądź na bieżąco z nowościami, promocjami oraz informacjami ze świata Nuja!
Wykorzystujemy pliki cookies
W celu prawidłowej obsługi Strony oraz do celów statystycznych, a jeżeli wyrazisz na to zgodę również w celu personalizacji reklam, remarketingu oraz retargetingu. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej przeczytaj koniecznie politykę prywatności i plików cookies.
Więcej informacji
W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących naszej polityki dotyczącej plików cookies prosimy o kontakt.
Bądź na bieżąco