Jarmuż z awokado i suszoną żurawiną 428 kcal

Jarmuż z awokado i suszoną żurawiną 428 kcal

Nagrzej piekarnik do 190 C. Umyj jarmuż i oderwij liście od łodyżki. Liście umieść w misce, polej oliwą. Jarmuż połóż na blaszy wyścielonej papierem do pieczenia i piecz przez 10 minut. Pokrój jabłko, awokado i dodaj suszoną żurawinę. Całość skrop sokiem z pomarańczy (wartość odzywcza: 428 kcal, białko 6.5 g, tłuszcz 22.5 g, węglowodany 43.9 g, błonnik 12,7 g).

Składniki: 

100 g jarmuż
180 g jabłko
70 g awokado
12 g suszona żurawina
120 g pomarańcza
10 ml oliwa z oliwek

Dodaj komentarz

Wszystkie pola wymagane

Imię:
E-mail: (będzie ukryty)
Treść:

Kategorie